Wat doen we?

 Wij zijn een full-service podcasthuis. Je kan bij ons terecht voor het hele podcast productietraject, van het bedenken van het concept, het inschakelen van ervaren podcasters, het begeleiden van de opnames tot het publiceren & verspreiden van je verhalen.

We kunnen ook je partner zijn wanneer je nog zoekende bent.
Samen bedenken we dan een strategie, zoeken we naar de meest geschikte storyline voor je onderwerp en helpen we je bij de ontwikkeling van een creatief concept. Eventueel kan je daarna zelf met de productie aan de slag en blijven we aan de zijlijn als je sparringpartner.

Wat we wél doen:

  • Verhalende podcasts
  • Mensen centraal zetten
  • Werken met verbeelding 

Wat we níét doen:

  • Uitsluitend ‘gepraat’ podcasts
  • Informatie centraal zetten

Tot achter de maan, en terug

Hoe zou het zijn als bedrijven en organisaties hun creativiteit en verbeeldingskracht vol zouden inzetten om hun werk mooier en meer betekenisvol in te kleuren?

Bij Achter De Maan Media willen wij -creatieve makers en verhalenvertellers- professionals ondersteunen die geloven dat verbeelding, muziek, poëzie én menselijke verhalen ons 'anders verder' kunnen brengen. 

Als jij klaar bent om toe te geven aan je intuïtie en gelooft dat authentieke menselijke verhalen een rol van betekenis kunnen spelen bij de grote uitdagingen waar we momenteel voor staan, neem dan zeker contact met ons op.